Hírek röviden 10.31.

Címkék: hírek röviden

2013.10.31. 17:15

  • Christopher McQuarrie (Feledés) fogja írni és rendezni a Star Blazerst, melyben egy idegen faj megszállja a Földet, és csupán néhány túlélő marad.
  • Hivatalosan is bejelentették, hogy Aaron Taylor-Johnson kapta Quicksilver szerepét a Bosszúállók 2-ben.
  • Ridley Scott elmondta, hogy már kész a Prometheus 2 forgatókönyve és a 3. részt is tervezi. Reményei szerint 2014-ben és 2015-ben mindkettőt le tudják majd forgatni, de eközben persze a Szárnyas fejvadász 2-ről sem feledkezett meg, melynek előkészületei szintén jól haladnak.
  • A Universal elkészíti a dél-afrikai iNumber Numbermű thriller rebootját, mely egy beépített rendőrről szól, aki miután mégsem kap meg egy várt előléptetést, úgy dönt, átáll a másik oldalra, hogy biztosítsa családja jövőjét. Csakhogy a rablás rosszul sül el, ugyanis a többiek rájönnek, ki is ő valójában és túszul ejtik a társát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr795608285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása