Az élet könyve hangjai

Címkék: Book of Life

2013.10.24. 19:23

Jó lesz belenézni Az élet könyvé-be. A Fox animációs stúdiójánál készülő új vígjáték Az élet könyve (Book of Life, hazai bemutató: 2014-ben) igazi sztárszereposztással készül. Azt már korábban nyilvánosságra hozták, hogy a film gyártásáért felelős producer Guillermo del Toro lesz, de a héten az is kiderült, hogy a különleges vizuális világot teremtő filmhez igazi nagyágyúk adják a hangjukat. A világ egyik legkeresettebb férfi színésze, a főszereplő szövegét mondó Channing Tatum mellett Zoë Saldana, Christina Applegate, Ice Cube, Danny Trejo és Ron Perlman valamint Placido Domingo vonult be a szinkronstúdióba, hogy életre keltse egy fantasztikus utazás történetét.

1005867_388046721304377_783642925_n.jpg

Manolo, a főszereplő, hihetetlen útra indul, és különféle világokat jár be – az élet és a halál birodalmát is. A film sodró lendületéről a kétszeres Oscar-díjas, daloló nevű Gustavo Santaolalla zenéje és dalai is gondoskodnak majd. A dél-amerikai misztikát humorral elegyítő, látványos kaland készítését a Shrek-ért Oscar-díjjal jutalmazott Aron Warner irányítja.
IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr845597707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása