Hírek röviden 10.10.

Címkék: hírek röviden

2013.10.10. 14:57

  • Saoirse Ronannel Sue Storm, Kit Haringtonnal, Jack O'Connellel és Miles Tellerrel pedig Reed Richards szerepére készítettek próbafelvételeket A fantasztikus négyes reboothoz. Johnny Storm szerepére továbbra is Michael B. Jordan az egyetlen kiszemelt.

980218_10151689475218461_911578628_o.jpg

  • Egyes hírek szerint még a hétvége előtt megérkezik a Csillagok háborúja VII első rövid előzetese egy hatalmas szereplőválogatásos hír kíséretében.
  • Jó ideje porosodik már különböző fiókokban a Shantaram, melyet Johnny Depp is támogat producerként. Úgy tűnik, most végre sikerült megtalálni a rendezőt Garth Davis személyében.
  • Clay Kaytis és Fergal Reilly (Hotel Transylvania, Rontó Ralph) fogják rendezni az Angry Birds filmet, melynek forgatókönyvén Jon Vitti dolgozik.
  • A Pixar Canada tegnap lehúzta a rolót, így több mint száz alkalmazott vált munkanélkülivé. A cég 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy animációs rövidfilmeket készítsenek.
  • Andrew Dodge már dolgozik egy egyelőre cím nélküli Paramount vígjáték forgatókönyvén, mely stílusában a Tapló télapóhoz lesz hasonló. Az már biztos, hogy az egyik főszereplőt, egy koboldot Peter Dinklage alakítja majd.
  • Anthony Hopkins után Sam Worthington, Jim Sturgess és Ryan Kwanten is aláírtak a Kidnapping Freddy Heinekenhez, mely a legendás sörkészítő igaz történetét mutatja be, akit 1983-an elraboltak. A forgatás a hónap végén kezdődik Belgiumban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr135562006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása