A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.

Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre.  Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek.  Ilyen Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben. És miközben Ray a világ egyik legjobban őrzött börtönéből próbál megszökni, szép lassan a kép is összeáll: kik és miért akarják örökre kiiktatni.

A két ikonikus akciósztár egy filmben mutatja meg a világnak, hogy együtt bármire képesek. Akár egy szuperbiztonságos börtönből is képesek megszökni, és nevükhöz méltóan ezt profin kivitelezik. Mert a legkeményebb börtönből egyedül nincs kiút.

Szereplők: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vincent D’Onofrio, 50 Cent, Sam Neil, Vinnie Jones
Eredeti cím: Escape Plan
Rendező: Mikael Hafström
Forgatókönyv: Miles Chapman, Jason Keller
Bemutató dátum: 2013. október 24.
Műfaj: akció/thriller
Előzetes korhatár-besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

EP_B1_Online.JPG

New York közepén a toronyházak labirintusában számtalan mamutcég ontja magából a dollármilliárdos megbízásokat.  Ha ott egyszer is hibázol, máris az utcán találod magadat, hacsak meg nem zsarol a főnököd. Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam (Liam Hemsworht) mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman): a cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock Goddardnál (Harrison Ford) kell kémkednie. És Adam számára csomagban érkezik a Manhattan exkluzív: siker, menő autók, pénz, csillogás,a legjobb nők.  

Azonban Adam hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu Wyatt játszmájában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert Wyatt mindenre képes, hogy az előnyt megszerezze. Gyilkosság? Az is belefér. De egy valamivel nem számol, hogy a királyok közt a gyalog lehet az igazi vezér.

Egy lebilincselő, feszült thriller Rubert Luketic, a 21-Last Vegas ostroma rendezőjétől, olyan sztárokkal a főszerepben, mint Harrison Ford, Gary Oldman, Richard Dreyfuss, és két fiatal feltörekvő színésszel: Liam Hemsworth-szel és a szexi Amber Hearddal.

Eredeti cím: Paranoia
Műfaj: thriller
Rendező: Robert Luketic
Joseph Finder regénye alapján a forgatókönyvet írta: Jason Dean Hall, Barry Levy
Szereplők: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Amber Heard, Josh Holloway, Richard Dreyfuss, Julian McMahon
Bemutató dátum: 2013. október 3.
Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Hossz: 106’
Feliratos

PRN_B1_ONLINE.jpg

Manzoniéknak, a hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti-parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. 20 millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse Franket, feleségét Maggiet (Michelle Pfeiffer), és két vadóc kamasz gyerekét ( Dianna Agron, John D’Leo).

Manzoniék Blake álnéven igyekeznek a normandiai városka életébe beilleszkedni, de régi szokásaiktól nehéz megszabadulniuk, a bűnözésre hajlamos klán maffiózó hajlamát lakhelyük kisboltja, és az iskola is hamar megtapasztalja. Miközben Frank a memoárját kezdi írni - persze a helyiek körében azt terjesztve, hogy a normandiai partraszállásról ír könyvet , úgy hogy fogalma sincs arról valójában mi is történt -, Maggie a közösségi életben vállal szerepet, mint példamutató családanya. Mindenki kínosan ügyel arra, hogy ne kavarjanak nagy port, de az események hamar felpörögnek, mikor a maffia tudomást szerez a család hollétéről. A normandiai városka lakói pedig hirtelen egy véres gengszterháború kellős közepén találják magukat.

Igazi fekete komédia Luc Besson rendezésében, Martin Scorsese producersége alatt egy parádés szereposztással. Robert De Niro a nagymenő maffiózó szerepében brillírozik, partnere Michelle Pfeiffer, aki szemrebbenés nélkül robbantgat, mint Mrs Ex-Maffiafőnök, és Tommy Lee jones, aki mindent megtesz azért hogy életben tartsa ezt a vérmes famíliát.

Eredeti cím: The Family
Műfaj: akció/vígjáték
Rendezte: Luc Besson
Tonino Benacquista könyve alapján a forgatókönyvet írta: Luc Besson és Michael Caleo
Szereplők: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron, John D’Leo
Bemutató dátum: 2013. szeptember 26.
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Hossz: 110’

MV_B1_ONLINE.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr985516790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása