Hírek röviden 08.17.

Címkék: hírek röviden

2013.08.17. 16:30

  • Egyes források szerint nem Palpatine szenátor lesz az egyetlen erő-szellem a Csillagok háborúja VII-ben, hanem Ewan McGregor is feltűnik ilyen formában Obi-Wan szerepében. A színészt ugyan még nem keresték meg ezzel kapcsolatban, de elmondta, hogy amennyiben szükség van rá, örömmel vállalja a szereplést.
  • Seth MacFarlane a minap a Twitteren válaszolt arra a kérdésre, hogy mikorra várható a Ted 2. Úgy tűnik, a bűvös dátum 2015 húsvéti hétvégéje lesz, tehát valószínűleg az április 3-i pénteken kerül mozikba a film Amerikában. Ez már csak azért is logikus döntésnek tűnik, hiszen 2015 nyara már most biztosra vehető, hogy nagyon durva versengést hoz majd, hiszen új Csillagok háborúja, Jurassic Park és Bosszúállók film is érkezik.
  • Bár a Seventh Son már elkészült, a Warner úgy döntött, kiszállnak a forgalmazásból, így a Legendary magára maradt, és a Universalt szervezték be társforgalmazónak, akiknek azonban jó néhány filmjük vár bemutatásra, így a Seventh Son egyelőre premierdátum nélkül maradt.
  • Bradley Cooper szerepet kaptt a Red Blooded Americanban, ám azt nem tudni, Lance Armstrongot, vagy csapattársát, Tyler Hamiltont alakítja majd.
  • Addison Timlin és Jeremy Irvine leszerződtek a Lauren Kate regénye alapján készülő Fallen - Kitaszítva stábjához, mely egy tinédzserről szól, aki egy bukott angyalokkal teli bentlakásos iskolába kerül.
  • Joseph Kosinski vette át Matt Reevestől az 1960-as évekbeli népszerű sorozat alapján készülő Alkonyzóna rendezői posztját.
  • JAKE GYLLENHAAL és HUGH JACKMAN egy feszültségekkel teli, csavaros thrillerben. A FOGSÁGBAN (Prisoners) októbertől a mozikban!

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr335464889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása