• A Syfy bejelentette, hogy jövőre érkezik a Sharknado 2, melynek a rajongók adhatnak majd címet.
  • A csodálatos Pókember 2 SPOILER: úgy tűnik, Felicity Jones a Zöld goblin barátnőjét alakítja a filmben.
  • Meglepő bejelentést tett ma a Paramount: a Paranormal Activity 5 premierjét október 25-ről 2014. január 3-ra halasztották, így 2009 óta ez lesz az első október, amikor nem érkezik új film a franchise-ból.
  • Úgy hírlik, a Warner az 1999-es Batman of the Future című animációs sorozat alapján tervezi elkészíteni a Batman rebootot, melynek érdekessége, hogy ebben Bruce Wayne már csupán az új Denevérember mentora.
  • Thomas Haden Church és Margo Martindale szerepet kaptak a Heaven Is For Realben, melynek forgatása már meg is kezdődött Winnipegben. A film alapjául egy igaz történetet elmesélő könyv szolgál, mely egy olyan házaspárról szól, akiknek gyermeke műtétje közben látta a Mennyországot, és utána részletesen be is számolt róla.
  • Dawn of the Planet of the Apes hazai bemutató:

Ug10WzEw79Xhl4CBd52Lsb6D8Ymj3F.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr65413400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása