Tíz nap alatt 263 millió dollárt hozott Brad Pitt új filmje, a Z világháború. Most már biztosan kijelenthető, hogy a 190 millió dollárból forgatott és hatalmas reklámkampánnyal beharangozott produkció nyereséges lesz, s ezzel megnyílik az út a folytatások előtt. A Paramount stúdió és Brad Pitt eleve trilógiában gondolkodtak, de amikor a Z világháború készítése tavaly döcögni kezdett - komoly utóforgatásokra és újravágásra került sor -, a stúdió jegelte a terveket.

601683_617929581564792_473504528_n.jpg

A film sikere nyomán azonban elillantak a kételyek. Ezzel Brad Pitt újabb szintre emelkedett: Plan B Entertainment nevű cége élén olyan producerré vált, akinek saját franchise-a van, amelynek készítésénél övé a döntő szó, és persze a nyereségből is jóval nagyobb részt hasíthat ki magának. Ilyesmivel csak néhány sztár büszkélkedhet Hollywoodban, például Tom Cruise (Mission: Impossible-sorozat) vagy Vin Diesel (Halálos iramban).
(World War Z - már a hazai mozikban!)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr125391432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása