A nagyfiúk buliznak (12)

Címkék: grown ups 2

2013.07.04. 22:05

GrownUps2_CC_ajanlok3.jpgHa egy színész arról nyilatkozik, milyen kemény munka a filmezés, ne higgyünk neki. Salma Hayek lerántotta a leplet: szerinte, egy forgatás nem más, mint tartós bulizás. Legalább is Adam Sandler új vígjátéka, a Nagyfiúk 2. (12) (Grown Ups 2., hazai bemutató: július 18.) forgatása biztosan az volt.
– A film csúcspontja egy ’80-as évek buli – mesélte a gyönyörű mexikói színésznő. – És mert sok szereplő, sok helyzet van benne, jó pár napig forgattuk. Olyan volt az egész, mintha egy házibuliba járnék dolgozni. Kipróbálhattam, sőt, ki kellett próbálnom mindent, amit a valóságban sosem csinálnék egy bulin. És még a tetejébe, gondolkodnom sem kellett rajtuk: Adam Sandler, Chris Rock meg Kevin James minden őrültséget kiagyalt helyettem is.
A bulis forgatás nemcsak a sztároknak jó: a helyszíni beszámolók szerint vagy egy órára leállt a
forgatás, amikor az  Alkonyat sztárja,  Taylor Lautner megérkezett a felvételre: a statiszták egyszerűen
képtelenek voltak elkezdeni a munkát, mind Lautner lakókocsija körül tülekedtek.
IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr775391666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása