Augusztus elején jelenik meg DVD-n az Eleven testek zomromcom.  A zombifilm, ami egyszerre bájosan romantikus és félelmetes. Aki megismeri R és Julie románcát nem fog kételkedni abban, hogy az Eleven testek egy igazi műfajteremtő film, ami nem csak hidegvérű, emberevő holtakkal, de érzékeny, romantikára vágyó zombikkal van tele.
 
Ebben a hónapban jön DVD-n a Ryan Gosling, Eva Mendes, Bradley Cooper főszereplésével készült Túl a fenyvesen című dráma. Szintén DVD-n jelenik a meg a mozikban be nem mutatott a 42-es című életrajzi film Harison Ford, és Chadwick Boseman főszereplésével. A film Jackie Robinson történetét mutatja be, az első afroamerikai baseball játékost, aki pályára léphetett az USA első osztályú profi baseball bajnokságán a Dodgers színeiben.  
 
A Mad Max rajongók végre Blu-rayen is élvezhetik a kultikus film képkockáit Mel Gibson emlékezetes alakításával. A trilógia részei külön-külön is, és egy kiadványban is elérhetőek lesznek.
 
A Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett főszereplésével készült izgalmas akciófilm, a Támadás a Fehér Ház ellen DVD-n és Blu-rayen is elérhető lesz.
 
Kicsik, és nagyok örömére augusztusban elérhető lesz a Dzsungel könyve DVD, Tom és Jerry: Az óriáskaland DVD, és a Scooby-Doo: Az operaház fantomjai DVD is.  
 
A sorozatok kedvelői sem maradnak kiadvány nélkül ebben a hónapban, a Gengszterkorzó folytatódik, augusztusban megjelenik a sorozat 3. évada.

FRISSÍTÉS VÁRHATÓ BORÍTÓKÉPEKKEL!

2013. augusztusi DVD BD megjelenés   Pro Video Film   plevan.petrus gmail.com   Gmail.png

Warm Bodies_DVD_2D_HU.jpg

The Place Beyond the Pines-DVD_2D pack.jpg

The Host_2D_HU.jpg

Scary Movie 5_2D_HU.jpg

Olympus has Fallen-DVD_2D pack.jpg

oA1XBR5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr25389692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása