Hírek röviden 06.22.

Címkék: hírek röviden

2013.06.22. 16:51

  • Úgy tűnik, az első különálló Csillagok háborúja film Han Solóra és Chewbaccára, a második pedig Bobba Fettre fókuszál majd. Yoda viszont mégsem kap saját filmet, mert közben egy Lego Star Wars animációs sorozat is érkezik majd. Szintén SW hír, hogy a Csillagok háborúja VII forgatása a londoni Pinewood Stúdióban zajlik majd.
  • Arnold Schwarzenegger szerepet kapott a Maggie-ben, melyben zombikkal kell majd megküzdenie. Korábban Chloe Moretz is leszerződött a filmhez, de ő végül egyeztetési problémák miatt kiszállt.
  • Úgy tűnik, a Zöld Goblin páncélja A csodálatos Pókember 2-ben igen hasonló lesz Vasember egyik páncéljához, azzal a különbséggel, hogy ez fekete lesz majd.
  • Egy kiszivárgott történetleírás szerint a  Jurassic Park IV a Nublar-szigeten fog játszódni, amely immár tényleg biztonságos kalandparként működik és egy víz alatti része is van, melyben szintén élnek dinók. Az egyik faj azonban elszabadul a parkban, és az emberek mellett a többi dinoszauruszra is veszélyt jelent, ezért a T-Rex és a velociraptorok veszik fel ellene a harcot.
  • Anna Kendrick lesz Hamupipőke az Into the Woodsban.
  • Samantha Morton helyett Scarlett Johansson vette át a Her női főszerepét, melyben egy operációs rendszer hangját fogja alakítani, melybe beleszeret egy magányos író.
  • Casey Affleck szerepet kapott Christopher Nolan Interstellar című sci-fijében.
  • Anne Hathaway kapta a The Lifeboat című dráma főszerepét, mely egy Grace Winter nevű nőről szól, akit gyilkossággal vádoltak meg, miután túlélt egy hajóbalesetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr415373562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása