Hírek röviden 05.31.

Címkék: hírek röviden

2013.05.31. 14:04

  • Johnny Depp kiszállt a Black Mass című Whitey Bulger életrajzi film stábjából, ugyanis a stúdiónak le kell faragnia a költségekből, ezért arra kérték Deppet, hogy a megszokott 20 milliós fizetésének a feléért vállalja el a szerepet, ám ő erre nemet mondott.
  • Zack Snyder elkészíti egy kétperces animációs rövidfilmet Superman 75. évfordulója alkalmából, mellyel a rajzfilmek mellett Christopher Reeve és Henry Cavill alakításai előtt fognak tisztelegni. A hírek szerint a film egyetlen vágások nélküli snittből fog állni.
  • Craig Gillespie rendezésében megkezdődött a Million Dollar Arm forgatása, melyben Jon Hamm egy sportügynököt alakít, aki Indiába utazik, hogy ott találjon új baseballjátékosokat.
  • A Törtetők című sorozat alkotója, Doug Ellin fogja írni a Tapló télapó 2 forgatókönyvét, és valószínűleg a rendezést is magára vállalja majd. Billy Bob Thornton visszatér a főszerepben.
  • Az XLrator Mediához került az Alan Rickman főszereplésével készült CBGB, mely a legendás New York-i punkrock klubba enged bepillantást nyerni.
  • James Bobinnal zajlanak tárgyalások, hogy rendezze meg a 2010-es Alice Csodaországban folytatását, melynek forgatókönyvén már dolgozik Linda Woolverton.
  • A Broken Road Productions filmet tervez a népszerű netes mém, a Grumpy Cat alapjában, melyben a címszereplő goromba macska természetesen beszélni is fog majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr35337536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása