Hatalmas örömöt okozott a tini nindzsa teknőcök rajongóinak, hogy az új mozifilm hősei nem idegen lények lesznek, hanem mutánsok, ahogyan a sorozat hagyományaihoz illik. Ez azt jelenti, hogy az alkotók meghajoltak a rajongók akarata előtt, korábban ugyanis űrlényekként képzelték el a páncélos harcosokat. Egy dologból azonban nem engednek. A varázserejű trutymó, amely a történet középpontjában áll, továbbra is az űrből származik. Amúgy ez az eredeti koncepcióban is így szerepel, de szerettek volna csavarni rajta egy kicsit.

Movies_wallpapers_461.jpg

A rajongók ezek után vérszemet kaptak, és azt szeretnék, hogy a film rendezője, Michael Bay a női főszereplőt, Megan Foxot is rakja ki a filmből, hiszen egyszer már a Transformers-sorozatból is sikerült kiebrudalnia. Ez persze csak hiú ábránd, mert a film forgatása már elkezdődött.
(Teenage Mutant Ninja Turtles - hazai bemutató: 2014. május)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr165282224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása