Hírek röviden 04.12.

Címkék: hírek röviden The Nut Job

2013.04.12. 13:52

  • Bár Halle Berry teherbe esett, ez nem érinti az X-Men: Days of Future Past forgatását, melyben visszatér Ciklon szerepében, akinek karaktere egy kisebb változáson esik át.
  • Sylvester Stallone a Twitteren kérdezte meg rajongóit, mit szólnának hozzá, ha Mel Gibson rendezné a The Expendables 3-t.
  • Jeffrey Robinov, a Warner elnöke elmondta, hogy Christopher Nolan semmilyen formában nem lesz érintett a Justice League filmnél, de hamarosan számos kérdésre választ kapunk a projekttel kapcsolatban egy nagy bejelentés keretében.
  • Abbie Cornish kapta a Solace női főszerepét, melyhez korábban Sir Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan és Colin Farrell szerződtek le.
  • Glen Mazzara, a The Walking Dead című sorozat korábbi showrunnerje fogja írni A ragyogás előzményfilmje, a The Overbrook Hotel forgatókönyvét.
  • Morgan Freeman szerepet kapott Wally Pfister első rendezésében, a Transcendence-ben, melyet producerként Christopher Nolan felügyel.
  • Rachel McAdams leszerződött Cameron Crowe egyelőre cím nélküli romantikus vígjátékához, és Bradley Cooper karakterének egyik volt barátnőjét fogja alakítani.
  • Robert Redford kapta a valós események alapján készülő The Old Man and the Gun főszerepét, mely Forrest Tucker bankrabló életét mutatja be. Tucker 1920-ban született, és már egészen fiatal korától kezdve bankokat rabolt. Több alkalommal volt különféle börtönökben, de mindenhonnan sikerült megszöknie. Nyugdíjas éveire egy öregek otthonába került, ám ismét fellángolt régi szenvedélye, és újabb bankrablásba fogott. 2000-ben végül 13 év börtönre ítélték, ám időközben, 2005-ben elhunyt.
  • A DreamWorks megszerezte az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő Trolls megfilmesítési jogait, a céljuk pedig egy franchise kiépítése, hogy megismertessék ezeket a figurákat az újabb generációval is.
  • Az Open Road Filmshez került a The Nut Job című animációs film, melyben Liam Neeson, Katherine Heigl, Will Arnett és Brendan Fraser adják a főszereplők hangjait. A történet egy mókusról szól, aki barátjával egy mogyoróbolt kirablását tervezi.

The-Nut-Job-590.png

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr515219539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása