Az Elysium első tíz perce

Címkék: elysium

2013.04.12. 14:15

A készítői büszkék az Elysiumra. A District 9-nal berobbanó Dél-afrikai rendező, Neill Blomkamp új, immár óriási költségvetésből készült sci-fi/akciófilmje az Elysium – Zárt világ (Elysium, hazai bemutató: augusztus) már azelőtt premiert érdemelt, hogy egyáltalán elkészült volna. Hétfőn egy hollywoodi moziban, a The Grove-ban néhány tucat szerencsés meghívott megnézhetett belőle annyit, amennyi már megvan. Sőt, a vendégek a bő tíz perces vetítés után az alkotókkal is találkozhattak. Igaz, a főszereplő Matt Damon csak virtuálisan volt jelen: Berlinből jelentkezett be. A filmben a Föld a szegényeké maradt, a kiváltságosok egy bolygónk körül keringő mesterséges égitesten, az Elysiumon élvezik a kényelmes, biztonságos életet. A bolygóméretű szegénynegyedet Mexico Cityben forgatták, az égi luxust pedig Vancouverben – és utólag mindkettőt alaposan átalakították digitálisan.
– Mexico City az emberrablás fővárosa – mesélt a forgatásról a rendező. – De nem féltem: Matt Damon mellett biztonságban éreztem magam. Tudtam, ha ránk törnek az emberrablók, őt viszik el, mert őt ismerik, engem nem bántanának.
A filmben Matt Damon elhagyja a Föld-gettót, és megostromolja az Elysiumot. Az előrejelzések szerint, a film nagy sikerrel fogja bevenni a világ mozijait. via IC Press

ELYSIUM_BerlinTrailerLaunch08.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr295219613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása