A boldog házaspár, Dan (Simon Rex) és Jody (AshleyTisdale) furcsa és ijesztő természetfeletti aktivitást tapasztalnak a házukban, a jelenések pedig pontosan akkor kezdődtek, amikor hazavitték újszülött kisbabájukat, Aident a kórházból. Amikor azonban a borzasztó események kihatnak a házaspár munkahelyeire is (Dan majomkutató, Jody pedig balett-táncos), a szerelmeseknek rá kell döbbenniük, egy irtózatos démon ólálkodik a család körül. Eldöntik, hogy nem hagyják magukat, ezért különböző szakértők segítségével és házuk teljes bekamerázásával próbálnak utánajárni a kísértethistóriának. A fenyegetés egyre nagyobb, ezért gyorsan meg kell szabadulniuk a démontól, mielőtt túl késő lenne!http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18363519_ef5e48b72e13fcbf29a9b4c059a1774a_xl.jpg

Frissítés magyar feliratos előzetessel!

Jegyzetek:

  • A Horrora akadva első négy részének főszereplője, Anna Faris nem tudott visszatérni az ötödik epizódra, terhessége miatt. Helyette a High School Musical egyik sztárja, AshleyTisdale lett a főhősnő. Több, korábban feltűnő színésznek (Reginal Hall, Kevin Hart, Anthony Anderson) is felajánlották újra egykori karaktereiket, ám ők nem kértek belőle.
  • A forgatás 2012. szeptember 4-től október 12-ig tartott.
  • AshleyTisdale-nek balett-órákat kellett vennie, hogy eljátszhassa a táncos Jodyt.
  • Dan szerepére először Craig Bierko-t (Utánunk a tűzözön, A remény bajnoka) szerződtették, később azonban Simon Rexre cserélték ismeretlen okok miatt.
  • Ez az első Horrorra akadva-film a sorozat történetében, amelyben nem tűnik fel egyik korábbi fő karakter sem, és e filmet előzte meg a legnagyobb szünet a franchise kezdetétől számítva: majdnem hét év telt el a 2006-os negyedik rész óta.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft. Bemutató: 2013. április 17.

Horrorra akadva 5
DIMENSION FILMS

Műfaj: színes, feliratos amerikai vígjáték
Korhatár-besorolás: besorolás alatt
Magyarországi premier: 2013. április 18.

Szereplők: AshleyTisdale, Simon Rex, Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Terry Crews, Kate Walsh, Heather Locklear, Jerry O’Connell, Christine Taylor
Rendező: Malcolm D. Lee
Írta: David Zucker, Pat Proft
Producer: PhilDornfeld, David Zucker
Társproducer: Brian Bell, Bob Weinstein, Harvey Weinstein
Zeneszerző: James L. Venable
Fényképezte: Steven Douglas Smith

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr905204155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása