Nicholas Hoult a legújabb idők sztárja. A gyerekszínészből sikeres felnőtt színész lett, aki Az óriásölő (12) (Jack, the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.) című megaköltségvetésű családi kalandfilm főszerepével végleg belépett az A-listás sztárok klubjába. És most végre ehet is.

Az_oriasolo_jelenetfoto.jpg

– Eddig többnyire azt várták tőlem a rendezők, hogy sovány legyek – nyilatkozta a színész, akit láthattunk már a Titánok haragjá-ban és az X-Men – Az elsők-ben is. – Most viszont, az új X-Men film kedvéért muszáj izmosodnom. És ez nemcsak mindennapi tornatermi kínlódást jelent, hanem azt is, hogy végre gátlástalanul ehetek.
Bár Az óriásölő-nek ő a főszereplője, ott még valóban nyurga srácot alakít, és meg is teheti: hiszen a vicces férfiasságot mellette Ewan McGregor, a rosszindulatú – bár játékos – macsóságot pedig Stanley Tucci képviseli. IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr365178882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása