Nagy dilemmába került Rebel Wilson, a Tökéletes hang című zenés vígjáték sztárja. A gömbölyded idomairól híres ausztrál színésznő szeretne fogyni, ám ha leszerződik a hatalmas sikert aratott Tökéletes hang folytatására, az egészből nem lehet semmi. A filmben ugyanis Háj Amyt, a molett, ám annál szárnyalóbb hangú és szabadabb szájú egyetemistát alakítja, és ha megszabadulna túlsúlyától, az egész szerep értelmét vesztené. A most 27 éves Rebel két éve volt a csúcson, akkor 106 kilót nyomott. Nagy amerikai kiugrása, a Koszorúslányok óta leadott pár kilót, és korábban a 80 kilós álomsúly elérését tűzte ki célul maga elé, de a karrierje miatt egy ideig kénytelen lesz lemondani erről: a Tökéletes hang 2 forgatása előtt is kénytelen lesz aláírni a szerződést, hogy egy dekát sem fogyhat.

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image/166754_417984134962728_1534285069_n.jpg

Túlsúlya miatt egyébként sok bírálat éri a színésznőt, igaz, leginkább csak otthon, Ausztráliában, míg Amerikában ezzel nincs különösebb probléma. Talán ez lehet az oka, hogy legutóbb a melbourne-i repülőtéren leszállás után nem állt meg, hogy szót váltson a rá váró rajongókkal és újságírókkal, hanem szó nélkül keresztülviharzott rajtuk, amit persze mindenki rossz néven vett.

(Pitch Perfect - hazai bemutató: 2013. március 28.)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr925148849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása