Nolan a csillagok között (12E)

Címkék: man of steel

2013.03.17. 17:07

Már csak 598 nap van hátra, és rajongói újra sorba állhatnak a mozipénztárak előtt. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb rendezője, a Sötét lovag-trilógia fantasztikus sikerének kovácsa, az Eredet készítője, mellékesen a júniusban mozikba kerülő új Superman-film, Az acélember (12E) (Man of Steel, hazai bemutató: június 20.) producere újra forgat. Christopher Nolan új rendezése, az Interstellar a tervek szerint 2014. novemberében kerül a mozikba.

738268_481072661938694_1501981005_o.jpg

A nagy költségvetésű sci-fi különleges vállalkozás lesz – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ritka módon egyszerre két nagy hollywoodi stúdió működik közre az elkészítésében. A Paramount az észak-amerikai, a Warner Bros. a világ többi részére vonatkozó forgalmazási jogokat kapja cserébe.
Az új film történetét – ahogy ezt már A sötét lovag-filmeknél megszokhattuk – teljes titokban tartják, a forgatókönyvet ismét a rendező öccse és állandó munkatársa, Jonathan Nolan írja, témája pedig, a stúdiók közlése szerint: „egy hősies utazás, mely olyan messzire jut az űrben, amennyire ezt tudományos ismereteink megengedik.” via IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr545134936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása