Rampart szinkronos előzetes

Címkék: előzetes rampart

2013.02.14. 19:27

Los Angeles, 1999. Dave Brown (a kétszeres Oscar®-jelölt Woody Harrelson) vietnami veterán, jelenleg Rampart negyed utcáin dolgozik rendőrként. Mindig ő vállalja a piszkos munkákat, és általában saját erkölcsi kódexe szerint jár el. Gyakran átlépi törvény adta jogkörét, hogy a magáról alkotott magányos hős képnek megfelelhessen. Egy alkalommal felvétel készül súlyos túlkapásáról, ezért eljárás indul ellene. A történtek nem csak Brown életére vannak kihatással. A belső nyomozás az egész egység életére kiható korrupciós ügyeket fedez fel...

A súlyos témákat feszegető film főszerepeit Harrelson mellett Ice Cube, Ned Beatty, Sigourney Weaver, Steve Buscemi, Anne Heche, Cynthia Nixon és Robin Wright játsszák.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr945080815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása