Hírek röviden 01.19.

Címkék: hírek röviden

2013.01.19. 15:51

  • Hugh Jackman egy interjúban elmondta, hogy az eddigi filmekben feltűnt összes mutáns szerepelni fog az X-Men: Days of Future Pastban.
  • A Bad Robot és a Paramount közösen készíti el a Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong című filmet Juliet Macur életrajzi könyve alapján. Mint ismeretes, Armstrong 7 Tour de France-t nyert meg, ám tavaly elvették tőle címeit, miután megállapították, hogy tiltott doppingszereket használt. Armstrong jó ideig tagadta ezt, de végül tegnap egy interjúban beismerte, hogy valóban így történt.
  • Ray Liotta, Juno Temple és Jeremy Piven szerepet kaptak a Sin City: A Dame to Kill Forban.
  • A FOX és a Sony ismét elkezdett foglalkozni a Zombieland sorozattal, melyben a filmből megismert négy főszereplő mellett további két állandó karakter, Fred és Ainsley is jelen lesz.
  • Mathieu Amalric aláírt a Roman Polanski rendezésében készülő Venus In Fur című színdarab-adaptációhoz, melyet franciául forgatnak majd.
  • Charlie Hunnam ismét együtt dolgozhat majd Guillermo del Toróval, ugyanis ő kapta a Crimson Peak című horror egyik főszerepét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr685027307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása