Hírek röviden 12.28.

Címkék: hírek röviden

2012.12.28. 14:22

  • Kevin Smith 2014-re tervezi a Shop Stop III premierjét, ami már csak a jubileum szempontjából is logikus döntés, hiszen akkor lesz az első rész húsz éves.
  • A hobbit - Váratlan utazás a világszintű bevételt tekintve átlépte a fél milliárd dollárt.
  • James McAvoy egy interjúban elmondta, hogy jelenleg azt tervezgetik Simon Kinberg forgatókönyvíróval, hogy hogyan váljon X professzor kopasszá az X-Men: Days of Future Pastban. A képregényben amint különleges erőre tett szert, elvesztette a képességét, de McAvoy azt mondta, hogy a filmben ez szóba sem jöhet, hiszen elég bénán festene, ha Xavier egyszer csak belenézne a tükörbe, és már kopasz lenne.
  • Robert Zemeckis kiszállt a Beatlesről szóló Yellow Submarine című animációs filmből, így a projekt sorsa bizonytalanná vált.
  • Quentin Tarantino a Django elszabadult követően egy Killer Crow című filmet tervez elkészíteni, melyben visszatérnek majd a Becstelen brigantyk szereplői.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr334984982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása