Kép a Hobbit harmadik részéből, ami a The Hobbit: There and Back Again (A hobbit: Egyszer oda, aztán vissza) címet viseli és ami 2014 július 18-án került az amerikai mozikba. A fotón Orlando Bloom (Legolas) és Luke Evans (Bard) látható.

De hogy mit keres Legolas a filmben, amikor nem volt benne az eredeti könyvben? Arra Peter Jackson válaszol!

"Ő a tündék királya, Thranduil fia, és Thranduil szerepel A hobbitban." - mondta Peter Jackson "És mivel a tündék halhatatlanok, logikus lenne, ha Legolas feltűnne a Bakacsinerdőben játszódó jelenetben."

És mi a helyzet Barddal? "Bard egy nagyon érdekes figura, de a könyvben elég kevés szerepet kap, csak időnként bukkan fel." - mondta Philippa Boyens író-producer. "A filmben jobban megismerhetik majd őt. Az a legfontosabb nála, hogy apa volt, így elsősorban ezt fogjuk kifejteni. És szerintem ez nem jelenti azt, hogy bármit is mi találtunk volna ki, hiszen minden le van írva a könyvben is a sorok között. @Luke

legolas_big.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr704952056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása