Aki még nem tudná, Stephenie Meyer A burok (The Host) című regényéből is film készül a nagyszerű Diane Kruger, Saoirse Ronan, William Hurt és a sármos Max Irons (Jeremy Irons fia) főszereplésével. A film, ahogy a könyv is a sci-fi / thriller világába kalauzolja el az érdeklődőket. Rendezője az az Andrew Niccol, aki - többek között - a Gattaca és a Lopott idő direktora is volt. Nagyszerű színészek, nagyszerű történet, melynek alapjául egy kiváló regény szolgál! Jövő tavasztól a mozikban! via Pro Video

Frissítés előzetessel!

The_Host_Poster_HD.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr244903960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobjay 2012.11.12. 23:53:23

Maga sztori érdekelne, de így, hogy Stephenie Meyer regényéből készül, már eléggé hidegen hagy. Andrew Niccol -tól a Gattaca nálam alap, de a Lopott idő sajnos a közelébe sem ér. Hihetetlenül jó lett volna a film, ha rendesen kidolgozzák mind a karaktereket, mind pedig a történetet (mint a Gattacában).

_petrus_ · http://premierfilmek.blog.hu/ 2012.11.13. 22:29:30

@bobjay: Nekem a Lopott idő nagyon tetszett :-)

Bond22 2012.11.13. 23:23:33

Úgy ahogy nekem is.

Majd meglátjuk ez mire lesz elég.
süti beállítások módosítása