A Focus Features december 28-án mutatja be Gus Van Sant ("Good Will Hunting," "Milk") Promised Land c. R-besorolású drámátját, melyben Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand, Rosemarie DeWitt, Scoot McNairy, Titus Welliver és Hal Holbrook kapott szerepet.

Steve Butler (Matt Damon) menő vállalati üzletember, akit társával, Sue Thomasonnal (Frances McDormand) egy városba küldenek egy nagy üzlet reményében. Mivel a várost nagyon megviselt a gazdasági válság, a páros biztos benne, hogy örömmel elfogadják a cég ajánlatát, és engedélyezik nekik, hogy olajat fúrjanak a városban. Csakhogy a könnyűnek ígérkező munka mégis bonyolulttá válik egy köztiszteletben álló tanárnak (Hal Holbrook), legfőbb támogatójának (John Krasinski) és egy helybéli nőnek (Rosemarie DeWitt) köszönhetően, akik tiltakozásba kezdenek. Gus Van Sant filmje a nagyvállalatok módszerei és a kisvárosi közösségek összecsapását mutatja be. @Luke

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16796543_bacf27b5a48afc6f26edd722c2abf0ff_xl.jpg

Promised-Land.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr304795072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása