Hírek röviden 09.01

Címkék: hírekröviden

2012.09.01. 15:13

  • Zac Efron kapta az Are We Officially Dating? című romantikus vígjáték egyik főszerepét, melynek története három haverról szól, akik megfogadják, hogy egyedülállók lesznek, ám hamarosan mind beleszeretnek valakibe.
  • Jason Sudeikis és Jennifer Aniston főszereplésével megkezdődött a We're the Millers című vígjáték forgatása, melyben egy kamuházaspárt alakítanak, annak érdekében, hogy drogot csempésszenek Amerikába egy lakókocsival.
  • A Sony zöld utat adott a The Redemption of Cainnak, mely a bibliai Káin és Ábel történetét dolgozza fel. A forgatás a jövő nyáron kezdődik, a film producere pedig Will Smith lesz.
  • Megvan A hobbit 2. és 3. részének címe és bemutatási dátuma: The Hobbit: The Desolation of Smaug - 2013. december 13, The Hobbit: There and Back Again - 2014. július 18.
  • Patrick Melton és Marcus Dunstan, a God of War adaptáció forgatókönyvírói nyilatkoztak a filmről, és elmondták, hogy olyasmire kell számítani, mint Christopher Nolan Batman-filmjeinél, azaz teljesen új alapokra fogják helyezni a fő karaktert, Kratost, és így alaposan megismerhetjük majd őt..

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr574846971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása