Előzetest kapott a The Company You Keep c. film, ami Robert Redford (Gyávák és hősök, The Conspirator) rendezésében készült el Shia LaBeouf, Julie Christie, Richard Jenkins, Susan Sarandon, Stephen Root, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Anna Kendrick és Jackie Evancho főszereplésével. A forgatókönyvet Neil Gordon könyve alapján Lem Dobbs írta.

A film alapjául szolgál Neil Gordon regény, a The Company You Keep 2003-ban jelent meg. A történet Jason Saniról szól, aki egyike az utolsó vietnami szökevényeknek, akit még mindig gyilkossággal vádolnak egy balul elsült 1974-es rablás kapcsán. Most azonban egy újságíró kérésére kénytelen felhagyni az eddigi rejtőzködésével, hogy átszelje Amerikát és szembenézzen a múltjával. A The Company You Keep egy történet áldozatvállalásról, a fiatalkori lázadásokról, valamint a politikai ideák és a családhoz való hűség kapcsolatáról. @Luke

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr484846843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása