Hírek röviden 08.17.

Címkék: hírekröviden

2012.08.17. 14:03

- A Marvel 2015. május 1-jére tűzte ki a Bosszúállók 2 premierdátumát. Valamennyi főszereplő visszatér, akárcsak Joss Whedon író-rendező.

- John Goodmannel tárgyalnak, hogy egy kisebb szerepben feltűnjön a Másnaposok 3-ban.

- Szintén ezzel kapcsolatos hír, hogy a film forgatása után Bradley Cooper a Bad Blood and Trouble-ben, valamint a Clint Eastwood rendezésében készülő Csillag születik remake-ben is feltűnik majd.

- Pierre Morel fogja rendezni a The Hitman's Bodyguard című filmet, melyben egy ügynök azt a megbízást kapja, hogy kísérjen egy bérgyilkost Hágába, ahol egy háborús bűnös ellen kellene tanúskodnia.

- A Chernin Entertainment szerezte meg Brian Selznick The Houdini Box című regényének megfilmesítésének jogait. A történet középpontjában egy fiatal fiú áll, akinek minden vágya, hogy akkora mágus lehessen, mint példaképe, Houdini. Ezért amikor összetalálkozik vele, arra kéri, tanítsa meg neki néhány trükkjét, azonban a bűvész csak egy ígéretet tesz neki. Hamarosan levelet kap, melyben az áll, hogy Houdini egy titokzatos dobozt hagyott rá.

- Marianne Jean-Baptiste fogja alakítani a detroiti rendőrség parancsnokát a Robotzsaru remake-ben.

- Kikerült egy rövid részlet a Guardians of the Galaxy leírásából, melyből nagyjából kiderül, mire is számíthatunk. A leírás szerint egy amerikai pilóta az űrben egy intergalaktikus háborúba keveredik, és menekülni kényszerül néhány idegen fogoly társaságában, akik különleges képességekkel rendelkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr274845073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása