- Marc Guggenheim forgatókönyvíró elmondta, hogy a Robert Downey Jr. főszereplésével készülő Perry Mason film hű lesz Mason karakteréhez, és nem fognak felesleges dolgokat belerakni.

- Londonban megkezdődött a Halálos iramban 6 forgatása.

- Peter Jackson hivatalosan is bejelentette, hogy trilógiává bővítik A hobbitot, ugyanis mint mondta, túl sok olyan történet maradt, ami az eddigi két filmbe sajnos nem fért bele, de szeretnék őket elmesélni.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/16265827_15f0b01b5cf4ec93303eb7fdd8fe4d92_l.jpg

- James Mangold fogja rendezni A vörös kör (The Red Circle) című 1970-es film remake-jét, melyben Alain Delon játszotta a főszerepet.

- Jessica Chaffin és Jamie Denbo szerepelni fognak Paul Feig egyelőre cím nélküli vígjátékában, melyben Sandra Bullock és Melissa McCarthy egy rendőrt és egy FBI ügynököt alakítanak, akik közösen dolgoznak egy ügyön.

- Bill Murray lesz a St. Vincent de Van Nuys főszereplője, mely egy 12 éves fiú és mogorva, szerencsejátékos és alkoholista szomszédja különös barátságára fókuszál.

- Változás a Pierre Pierre című vígjáték főszerepében: Jim Carrey helyett végül Russell Brandé lett a karakter.

- John Leguizamo nem aprózza el: a The Counselorban és a Kick-Ass 2-ben is kapott egy szerepet, valamint az ABC-nél tervezett Only Fools and Horses című sorozatban is szánnak neki egy karaktert.

- Emma Stone-é lett a főszerep Cameron Crowe egyelőre cím nélküli romantikus drámájában, melyet saját forgatókönyvéből rendez a mester.

- EXPENDABLES 2 TV SPOT 'Heroes'

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734844960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása