Hírek röviden 07.27.

Címkék: hírekröviden

2012.07.27. 12:38

- Jon Moore rendező elmondta, hogy a Die Hard 5-ben jóval kevesebb humor lesz, mint az előző részekben, és egy nagyszabású autós üldözést is láthatunk majd, amit 78 nap alatt vettek fel.

- Mivel Az éhezők viadala sikere miatt egyik stúdió sem meri bevállalni a Battle Royale remake-et, elképzelhető, hogy a CW csap le rá, és sorozat lesz belőle.

- Ridley Scott és Steven Zaillian közös erővel készítik el a The Day Britain Stopped című filmet, melynek alapját egy 2003-as fikciós dokumentumfilm adja, amely arra keresi a választ, hogy mi történne, ha egy katasztrófa miatt Anglia teljes közlekedése leállna.

- Tenről Breacherre nevezték át David Ayer thrillerjét, melyhez ezúttal Terrence Howard és Dawn Olivieri írtak alá.

- Michael Ealyt és Regina Hallt szeretnék megnyerni a Mi történt az éjjel remake főszerepeire. A film egy olyan párról szól, akik barátaik tiltakozása ellenére is összejönnek.

- Kimberly Peirce fogja rendezni a 2000-es With a Friend Like Harry című francia thriller remake-jét. A történet egy családra fókuszál, akik egy nyaraláson összefutnak régi barátaiknak, akiknek azonban gonosz szándékaik vannak velük.

- Kevin Zegers kapta Alec Lightwood szerepét A végzet ereklyéi: Csontvárosban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr914844939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása