Híek röviden 07.20.

Címkék: hírekröviden

2012.07.20. 15:31

- Steven Spielberg Chris Hemswortht szeretné látni a Robopocalypse főszerepében.

- Robert Luketic rendezésében megkezdődött a Joseph Finder regénye alapján készülő Paranoia forgatása Harrison Ford, Gary Oldman, Liam Hemsworth és Amber Heard főszereplésével.

- Egy kaszkadőr interjújából arra lehet következtetni, hogy a Thor 2-ben Svartalfheim sötét manói lesznek Thor ellenfelei, ami a The Dark World alcímmel is egybevág. Egyes értesülések szerint Mads Mikkelsen az ő uralkodójukat alakította volna, de mivel ő az NBC-s Hannibal sorozattal lesz elfoglalva, mást kell keresni a helyére, méghozzá minél előbb, ugyanis augusztusban kezdődik a forgatása.

- Bár csak tegnap szakadtak meg a tárgyalások Jessica Biellel, a 20th Century Fox máris leszerződtette az orosz Svetlana Khodchenkovát Viper szerepére a The Wolverine-hoz.

- Amerikában holnaptól lesz látható A sötét lovag - Felemelkedés, amely már csak az előzetes jegyeladásokkal 25 millió dollárt hozott.

- Dakota Goyo és Kevin Durand is szerepet kaptak Darren Aronofsky Noéjában.

- Lena Headey, Jared Harris és az újonc Godfrey Goa is szerepet kaptak A végzet ereklyéi: Csontváros című könyvadaptációban.

- Jövőre kerül a mozikba Chan-wook Park első angol nyelvű filmje, a Stoker, melyben egy nő áll a középpontban, akinek életében feltűnik titokzatos nagybátyja.

- Kenneth Branagh fogja rendezni a még mindig cím nélküli Jack Ryan filmet, és emellett a film rosszfiúját is ő formálja majd meg.

- A Relativity Media hivatalosan is bejelentette, hogy Breck Eisner rendezi a Stretch Armstrongot.

- A Fox elkészíti Wes Ball nyolcperces animációs rövidfilmje, a Ruin mozifilmváltozatát, melyet maga Ball fog rendezni és a forgatókönyvet is ő írja T.S. Nowlinnal.

- Doug Belgrad, a Columbia elnöke beszélt egy kicsit a stúdió terveiről, és többek között azt is elmondta, hogy A csodálatos pókember 2. részét nem Marc Webb fogja rendezni, ugyanis egy korábbi szerződése a 20th Century Foxhoz köti őt a következő filmjével. Jó hír viszont, hogy a 21 Jump Street 2 forgatása még idén megkezdődik. Emellett terveznek egy modernizált Jumanji rebootot is, valamint egy 4. Men in Black filmet. A Steve Jobs forgatókönyvén pedig hamarosan elkezd dolgozni Aaron Sorkin, és utána fognak majd rendezőt és színészeket keresni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr294844897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása