Hírek röviden 04.21.

Címkék: hírekröviden

2012.04.21. 14:43

- A Beginning of the End (A vég kezdete) címet kapta Az utolsó ördögűzés 2. része.

- A Warner ismét elkezdett foglalkozni a Lobo című képregény-adaptációval, amelyen most Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre 3D) dolgozik, aki a forgatókönyvet is újraírja.

- Jövő szombattól Amerikában 100 IMAX moziban ismét bemutatásra kerül egy hétig Az éhezők viadala.

- Guy Pearce fogja alakítani Aldrich Killian genetikust a Vasember 3-ban.

- Ryan Gosling és Emma Stone az Őrült, dilis, szerelem. után ismét együtt játszhatnak a Focusban, amely egy szélhámosról szól, aki egy újoncnak tanít új trükköket, és végül összejönnek. Évekkel később újra találkoznak, és nem várt bonyodalmak adódnak mindkettőjük számára.

- Taylor Swift alakíthatja Joni Mitchellt a Girls Like Us című filmben, amely Joni Mitchell, Carole King és Carly Simon zenei karrierjét mutatja be.

- Jaden Smith lesz a Boy Nobody főszereplője, amely egy érzelemmentes fiúról szól, akit bérgyilkosnak képeztek ki, azonban újra elkezd érezni, ami komoly bajba sodorja.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644844228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása