Hírek röviden 03.30.

Címkék: hírekröviden

2012.03.30. 13:48

- A Triplets (Hármasikrek) címet kapta az Ikrek folytatása, melyben Danny Devito és Arnold Schwarzenegger visszatérnek a főszerepben, de rajtuk kívül Eddie Murphy is látható lesz.

- James Cameron fontolóra vette, hogy újraforgatja a Titanicot, ugyanis az évek során számos, a valóságtól való eltérést vett észre a filmben, többek között a hajó elsüllyedésével kapcsolatban.

- Ben Affleck vette át Tom Cruise-tól a Nathan Decker című vígjáték főszerepét, és egy politikust fog alakítani, aki miután kiderül, hogy viszonya volt, visszatér szülővárosába rendezni a dolgokat.

- Dominic Cooper és Jake Gyllanhaal után ezúttal Gerard Butlert keresték meg a Motor City főszerepével, aki úgy tűnik, el is fogadja az ajánlatot.

- A Dimension Films szerezte meg Anthony Jaswinski és Luke Goltz Garden District című forgatókönyvét, melyben egy vámpír megöléséről szóló videó felkerül az internetre. Egy csapat elhatározza, hogy utána jár a dolognak, ám a helyszínen a gonosszal kell szembenézniük.

- Egyéb munkái miatt Colin Farrell kénytelen volt passzolni az Arthur & Lancelot főszerepét.

- A Sony két új akciófilm forgatókönyvét szerezte meg: White House Down és The Royal Honours Society.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr964844070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása