Hírek röviden 03.23.

Címkék: hírekröviden

2012.03.23. 15:31

- Ahogy a Facebookon már jeleztük: a Másnaposok 3 forgatása szeptemberben kezdődik, és 2013. május 24-én kerül mozikba.

- Még két premierdátum: Pacific Rim - 2013. július 12. (az eredetileg tervezett május 10. helyett), 300: Battle of Artemisia - 2013. augusztus 2.

- Armie Hammer szerint a The Lone Ranger egy igazi kemény, macsós film lesz, karaktere pedig realisztikusabban lesz ábrázolva, mint korábban, és a kék, testhez álló ruhát is lecserélték egy jobbra.

- Michael K. Williams fogja alakítani a Wu Tang Clan néhai tagját, Ol' Dirty Bastardot a Dirty White Boy című életrajzi filmben, amely a rapper és egy fiatal hallgató kapcsolatát fogja bemutatni, amely nem sokkal a férfi halála előtt bontakozott ki.

- Damian Shannon és Mark Swift (Péntek 13) egy új horrort fognak írni és rendezni a Paramount számára, melyről egyelőre csak annyit tudni, hogy egy középiskolában fog játszódni.

- William Monahan fogja rendezni a Mojave című krimi-thrillert, melynek történetéről egyelőre még semmit nem árultak el.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr244844009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása