Egy vidéki lány megismerkedik egy nagyvárosi fiúval, és együtt álmodoznak tovább… mert mindketten a nagy amerikai álmot hajszolják, melyben a csillogás, a siker és a rock’n’roll a főszereplő. Céljuk, hogy meghódítsák először Hollywoodot, azután Los Angelest, végül pedig az egész világot. Rock’n’roll románcukat a zene kelti életre: a Def Leppard, Joan Jett, a Journey, a Foreigner, a Bon Jovi, a Night Ranger, a REO Speedwagon, Pat Benatar, a Twisted Sister, a Poison, a Whitesnake és sok más halhatatlan rockhimnusz szól a filmben.

Az elmúlt évtized legszellemesebb, legsodróbb lendületű Broadway-musicaljét 5 Tony-díjra jelölték. A filmváltozatban olyan fantasztikus színészek és énekesek vállaltak szerepet, mint Tom Cruise, Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones, Paul Giamatti és az R’n’B csillaga, Mary J. Blige.

Bemutató dátuma: 2012. nyár (Forgalmazó: InterCom)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr774843988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása