Nemsokára olyan nagyszabású kasszasikerek folytatódnak, mint a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány:  Az első bosszúálló, méghozzá egyetlen filmbe sűrítve. A The Avengers – Bosszúállókban olyan szuperhőscsapat áll össze, melyet korábban soha nem láthattunk még együtt mozivásznon.

Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre,  ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a SHIELD névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek! Készülj hát az év filmjére, telis-tele akcióval és szemkápráztató speciális trükkökkel: 2012 tavaszán érkezik a The Avengers – Bosszúállók!

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/14919515_94dd67b1846dbd1dbc18cb03b6681d96_xl.jpg

Érdekességek:

A The Avengers – Bosszúállók a népszerű és örökzöld Marvel képregényen, A bosszú angyalain alapszik, melyet 1963-ban adtak ki először, és amely azóta is önálló képregény-intézmény.
Eredetileg ismét Edward Norton játszotta volna el Hulk szerepét, ám a közte és a Marvel Studios között zajló tárgyalások végül kudarcba fulladtak. Szóba került Joaquin Phoenix neve is, de végül Mark Ruffalo alakítja dühös zöld izomkolosszust
Jeremy Renner komoly íjászleckéket vett, hogy hitelesen bújhasson bele Sólyomszem bőrébe.
Ez az első Marvel film, melyet világszerte a Walt Disney Pictures forgalmaz.
Maria Hill ügynök szerepében Cobie Smulders tűnik majd fel, akit az Így jártam anyátokkal című sorozaból ismerhetünk. Előtte olyan nevek voltak esélyesek a szerepre, mint Mary Elizabeth Winstead, Jessica Lucas és Morena Baccarin.
Az eredeti Hulk megformálója, Lou Ferringo most is közreműködik, ugyanis ő fogja szinkronizálni Hulkot zöld üzemmódban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr274843990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása