Hírek röviden 02.10.

Címkék: hírekröviden

2012.02.10. 14:12

- A DreamWorks elkészíti Alfred Hitchcock Rebecca című filmjének remake-jét, mely egy naiv, fiatal lányról szól, aki férjhez megy egy gazdag özvegy férfihoz, és beköltözik annak kúriájába.

- Jessica Chastain helyett Naomi Watts lesz Diana hercegnő a Caught in the Flight című életrajzi filmben.

- Brendan Gleeson, Chris O'Dowd és Aidan Gillen lesznek a Cavalry című vígjáték főszereplői, mely egy papról szól, aki egy gyónás során megtudja, hogy napokon belül megpróbálják őt meggyilkolni.

- Morgan Freeman csatlakozott a Horizons stábjához, melynek főszerepét, az utolsó embert a néptelen Földön, Tom Cruise fogja alakítani, aki egy titokzatos nőre bukkan, akinek űrhajója lezuhant a bolygón.

- Henry Cavill szerződött le a The Great Wall főszerepére, mely a kínai nagy fal építéséről fog szólni.

- Scott Eastwood, Clint fia is szerepelni fog a Trouble with the Curve-ben.

- A Legendary dobta a Paradise Lostot, mert a CGI miatt mégsem sikerült eleget lefaragni a költségekből, és így nem vállalják be a projektet.

- Miley Cyrus helyett Selana Gomez lesz Drakula lányának szinkronhangja a Hotel Transylvaniában.

- Christopher Plummer és Frank Langella szerepelni fognak az HBO-s Muhammad Ali filmben, mely a bokszoló és a kormány összetűzését fogja bemutatni, miután Ali elutasította, hogy részt vegyen a vietnámi háborúban.

- Emma Thompson szerepelni fog a Beautiful Creatures című filmben, és egy Mrs. Lincoln nevű háziasszonyt fog alakítani, valamint az őt megszálló gonosz boszorkányt.

- Patton Oswalt leszerződött a The Secret Life of Walter Mitty stábjához, és egy netes társkereső cég egyik alkalmazottját fogja alakítani, aki segít Ben Stiller címszereplő karakterének a pártalálásban.

- Emma Roberts után John Cusack és Evan Peters szerződtek le az Adult World című filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr934843740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása