Hírek röviden 02.09.

Címkék: hírekröviden

2012.02.09. 15:14

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone lesznek a The Tomb főszereplői.

- Ridley Scott azt nyilatkozta, ő nyitott lenne bármilyen együttműködésre Harrison Forddal a Szárnyas fejvadász folytatásfilm kapcsán, de egyelőre valóban nem zajlanak vele tárgyalások.

- Natalie Portman két ígéretesnek tűnő film stábjához is aláírt. Az egyik a Knight of Cups, melyben Christian Bale és Cate Blanchett lesznek a partnerei, míg a Lawlessben Ryan Gosling oldalán láthatjuk majd az Oscar-díjas színésznőt.

- Vince Vaughn és Owen Wilson az Ünneprontók ünnepe után újabb közös vígjátékot készítenek Interns címmel, melyben egy vállalat két alkalmazottját alakítják, akiket kirúgnak és egy menő netes céghez kerülnek, ahol azonban fel kell venniük a versenyt a huszonéves kollégákkal.

- Robbie Pickering fogja rendezni a The Kitchen Sink című horrorvígjátékot, melyben egy vámpír, egy zombi és egy ember veszik fel a harcot egy idegeninvázióval szemben.

- Jason Statham szerződött le a Brian de Palma rendezésében készülő Hőség remake főszerepére, mely Burt Reynolds azonos című 1986-os filmjének újragondolása lesz.

- A Hammer Films fogja forgalmazni a Gaslight című thrillert, melyben Hasfelmetsző Jack segít néhány Scotland Yard nyomozónak megoldani egy sorozatgyilkosság ügyét, melynek áldozatai mind ugyanúgy végezték: két szúrt sebbel a nyakukon.

- John Goodman csatlakozott a Trouble with the Curve stábjához Clint Eastwood és Amy Adams mellé.

- Elizabeth Olsen, Glenn Close és Tom Felton lesznek a Therese Raquin főszereplői, melynek alapját Emile Zola azonos című regénye képezi. A történet egy nőről szól, aki boldogtalan házasságban él beteges férjével, és hamarosan meg is csalja őt a férfi egyik barátjával, akivel aztán elteszik láb alól a férjét. Ám Camille még évekkel később is kísérti őket, és ez komoly ellentéteket hoz elő.

- Jaimie Alexander és Frank Grillo lesznek az Intersection főszereplői, melyben egy nő szeretője segítségével megpróbálja megölni férjét, ám ez rosszul sül el, ugyanis a két férfi karambolozik egymással egy elhagyatott, sivatagi úton.

- Billy Connolly szerepelni fog A hobbit - Váratlan utazásban, és az egyik törpöt alakítja majd.

- Sullivan Stapleton lesz a 300: Battle of Artemisia főszereplője.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384843737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása