Hírek röviden 01.21.

Címkék: hírekröviden

2012.01.21. 12:04

- Elkészül a Félelem (Fear) remake-je, és a főszerepet, amit az eredeti filmben Mark Wahlberg alakított, Justin Bieber szeretné megszerezni, mert úgy véli, ez jó lehetőség lenne, hogy változtasson a róla kialakult képen.

- A sötét lovag - Felemelkedés SPOILER: a 13 éves Joey King egy interjúban elmondta, hogy valóban Talia al Ghult fogja alakítani.

- A Hannover House és az Annapurna Pictures Terminator 3000 címmel tervez animációs filmet készíteni az Avatar látványvilágához hasonló megjelenéssel. A címszereplő szinkronhangjának pedig - természetesen - Arnold Schwarzeneggert nézték ki.

- Sigourney Weaver elmondta, hogy a Prometheus alapötletének egyes részei tőle származnak, és már nagyon várja, hogy láthassa a kész filmet.

- A Warner Bros. június 15-ről egészen 2013. március 22-ig tolta el a Jack the Giant Killer premierjét, a Rock of Ages június 1-je helyett épp ennek eredeti időpontjában, 15-én mutatkozik be, míg a 2013. március 15-re kitűzött Arthur & Lancelotot egyelőre kivették a bemutatók listájából.

- Diane Kruger szerződött le A kereső szerepére A burok stábjába, mely Stephenie Meyer regényének adaptációja lesz.

- Vera Farmiga és Patrick Wilson lesznek a The Conjuring című horror főszereplői, és egy '70-es évekbeli házaspárt fognak alakítani, akik azt állítják, szellemek élnek közöttük.

- Az Anchor Bay Films fogja forgalmazni a Nothing to Fear című horrort, melynek egyik producere a Guns N Roses egykori gitárosa, Slash lesz. A film a kansasi Stull városáról szól, amely a legenda szerint a pokol hét kapujának egyike.

- Jan de Bont elkészíti az 1961-es Five Minutes to Live remake-jét, mely egy bankrablásról szól, melynek során az egyik rabló túszul ejti az igazgató feleségét, a másik pedig felhívja a férfit, hogy megölik a nőt, amennyiben öt percen belül nem utalja át nekik a megfelelő összeget.

- A WWE Studios Bermuda címmel tervez filmet készíteni Bobby Lee Darby és Nathan Brookes forgatókönyve alapján egy Bermuda-háromszögben eltűnt kutatócsoportról, akiknek megtalálják a kameráját, rajta utolsó napjaik vérfagyasztó felvételeivel.

- A Sony Pictures Classics fogja forgalmazni a Searching for Sugar Man című dokumentumfilmet, mely Malik Bendjelloul rendezői debütálása lesz. A film egy '70-es évekbeli Rodriguez nevű rockzenészről szól, akit egy bárban talált meg két producer, és azt hitték, ő lesz a következő nagy rockszenzáció. Készítettek is vele egy albumot, amely azonban egyedül Dél-Afrikában lett népszerű, ott viszont Rodrigueznek nagy kultusza alakult ki. A film két ottani rajongójáról szól, akik elhatározzák, hogy elutaznak Amerikába, és kiderítik, mi történt kedvencükkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr324843579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása