Hírek röviden 01.20.

Címkék: hírekröviden

2012.01.20. 14:33

- John Wagner egy interjúban azt mondta, hogy a Dredd története Mega City One utcáin fog játszódni, ami a pusztulás határán lévő Föld utolsó megmaradt nagyvárosa.

- Sylvester Stallone megerősítette a tegnapi hírt, mely szerint PG-13 besorolást kap az Expendables 2, valamint azt is elárulta, hogy Jean Cluade Van-Damme nagyon jó alakítást nyújt a filmben, és rá is nagy hatással volt legendás kollégája jelenléte.

- Miután a DreamWorks dobta a projektet, most a Platinum Studios szeretné elkészíteni az Atlantis Rising című képregény adaptációt, melynek története 10 ezer évvel ezelőtt játszódik, és egy titokzatos tengeralatti civilizációról szól, melynek létezéséről nem is tudnak az emberek.

- Kristen Wiig szerződött le a The Secret Life of Walter Mitty női főszerepére, és Ben Stiller oldalán láthatjuk majd.

- Olga Kurylenko és Andrea Riseborough csatlakoztak a Tom Cruise főszereplésével készülő cím nélküli sci-fihez, melyet Joseph Kosinski fog rendezni.

- Glenn Howerton szerződött le a Coffee Town című vígjáték főszerepére.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644843575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása