Hírek röviden 01.14.

Címkék: hírekröviden

2012.01.14. 22:16

- Kate Winslet szerződött le a Kenneth Branagh rendezésében készülő The Gournsey Literary and Potato Peel Pie Society főszerepére, amely egy különös társaságról szól, amelyet a II. világháború után alapítottak kitelepített londoni lakosok.

- Marcus Nispel fogja rendezni a Hack/Slash című horrort, ami egy olyan nőről szól, aki sorozatgyilkosokat vadász le.

- Chris Evans szerződött le a Snow Piercer főszerepére, melyet Joon-ho Bong fog rendezni, és néhány emberről szól, akiknek egy hóval és jéggel borított helyen kell küzdeniük a túlélésükért.

- A Lionsgate 412,5 millió dollárért megvette a Summitot, így mostantól ők is részesülnek például a Twilight Saga bevételeiből.

- A 20th Century Fox Josh Tranket szemelte ki A fantasztikus négyes reboot rendezői posztjára, de mielőtt hivatalosan is ajánlatot tennének neki, megvárják, hogy nyit a Chronicle a hétvégén.

- Judd Apatow elmondta, hogy csak akkor készül el a Koszorúslányok 2, ha lesz megfelelő ötletük a történethez.

- Benedict Cumberbatch elmondta, hogy nagyon örül, hogy szerepet kapott a Star Trek 2-ben, és szerinte a rajongók meg fognak lepődni a karakterén.

- Rob Liefeld úgy nyilatkozott, hogy eddig 8 percnyi R-es besorolású anyaguk van a Deadpoolból, és bízik benne, hogy maga a film is hasonlóan jó lesz.

- Joss Whedon elmondta, hogy A bosszúállókban elsősorban Amerika kapitány szemszögéből láthatjuk majd az eseményeket.

- Steven Spielberg egy interjúban azt mondta, hogy a Jurassic Park IV rendezése nem szerepel tervei között, Peter Jackson pedig még idén elkezd dolgozni a Tintin kalandjai 2-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr154843530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása