Hírek röviden 01.07.

Címkék: hírekröviden

2012.01.07. 12:28

- Leonardo DiCaprio nem hajlandó a Titanic 3D-s változatát reklámozni, ugyanis mint elmondta, inkább a jövőbe szeretné nézni, nem pedig a múltba.

- Bob Larson tiszteletes, aki ördögűzőnek vallja magát, azt állítja, hogy Heath Ledger megszállt állapotban volt A sötét lovag forgatása közben, és belőle is ki kellett volna űzni az ördögöt.

- Joe Carnahan rendező a Twitteren számolt be róla, hogy a FOX lelőtte a Nemesist, így mégsem készül el Mark Millar képregényének adaptációja.

- Ázsiai statisztákat keresnek a Lone Rangerhez vasútépítő munkások szerepére.

- Martin Campbell fogja rendezni az Umbra című filmet, de előbb Paul Haggis még újraírja a forgatókönyvet. A történet egy üzletemberről szól, aki összeesküvés áldozatává válik.

- James Franco lesz a The Game című regényadaptáció egyik főszereplője, és egy Mystery nevű férfit fog játszani, aki megtanítja a főhőst Neilt a csábítás művészetére.

- Robert Stromberg, az Avatar látványtervezője szerződött le a Maleficent rendezői posztjára, amely egyúttal direktori debütálása is lesz. A főszerepben Angelina Jolie-t láthatjuk majd.

- Brian Beletic fogja rendezni a Disney egyelőre cím nélküli hegymászós projektjét, amely egy csapat fiatalról szól, akik sportolni mennek az Alpokba, de hamarosan szörnyű titokra bukkannak, egy titokzatos szervezet tagjai pedig az életükre törnek.

- Robert Downey Jr. szerződött le Tim Burton Pinocchio filmjének főszerepére, így ő fogja alakítani Geppettót. A projekt legfőbb érdekességét az adja, hogy a történteket ezúttal nem Pinocchio, hanem Geppetto szemszögéből láthatjuk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr184843467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása