Hírek röviden 11.27.

Címkék: hírekröviden

2011.11.27. 18:12

- Paul Tanter rendezésében megkezdődött a The Rise and Fall of a White Collar Hooligan című thriller forgatása, amelynek története egy futballhuligánról szól, aki rossz társaságba keveredik.

- Arról már korábban esett szó, hogy a Sony Aaron Sorkint szeretné leszerződtetni a Steve Jobs életrajzi film forgatókönyvének megírására, most pedig arról szólnak a hírek, hogy Sorkin nagyon hajlik rá, hogy elvállalja a megbízást.

- Ben Whishaw szerződött le Q szerepére az Égszakadás stábjához, és ez lesz az első alkalom, hogy a karakter fiatalabb lesz, mint Bond. További érdekesség, hogy ez lesz az első olyan Daniel Craig főszereplésével készülő Bond mozi, melyben Q feltűnik, így félhetően immár elődeihez hasonlóan ő is fog kütyüket használni.

- Rachel Weisz csatlakozott Colin Firth és Jeremy Irvine mellé a The Railway Man stábjához, melynek története a II. világháború idején játszódik, amikor egy skót katona a japánok fogságába esik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr54843198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása