Piranha 3DD Teaser Trailer

Címkék: piranha 3dd

2011.10.19. 16:59

A Dimension Films (The Weinstein Company) a SpikeTVn látható Scream Awardson mutatta be a Piranha 3DD teaser bemutatóját. A forgatókönyvet Patrick Melton és Marcus Dunstan (Fűrész, The Collector) készítette, a főbb szerepekre Danielle Panabaker, Matt Bush, Chris Zylka, David Koechner, Meagan Tandy, Paul James Jordan, Jean-Luc Bilodeau, Hector Jimenez, Adrian Martinez, Clu Gulager, Gary Busey, Katrina Bowden, Christopher Lloyd, Ving Rhames, Paul Scheer és David Hasselhoff szerződött le. A rendezői székben pedig a három dög film (A dög, A dög 2. - Darálós pillanatok, A dög 3.) rendezője, John Gulager foglalt helyet.

Van valami a vízben… megint. És ezúttal senki nincs biztonságban, főleg a The Big Wet Water Park látogatói, ugyanis a húsevő halak a legnagyobb nyári attrakció közepette borotvaéles fogakkal támadnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr554842394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása