Hírek röviden 10.08.

2011.10.08. 15:35

- Három napja hunyt el az Apple alapítója, Steve Jobs, de a Sony máris elkezdte terezni a róla szóló filmet, melynek alapját Walter Isaacson hamarosan megjelenő életrajzi könyve fogja adni.

- Érdekes dolgok zajlanak a Dredd háza táján, ugyanis miután a filmet elég nagy titokban leforgatták, az utómunkálatok során a stúdió megvált Pete Travis rendezőtől, ugyanis a producerek nem voltak elégedettek a végeredménnyel. Most Alex Garland forgatókönyvíró-producer vette át a stafétát, akivel talán néhány jelenetet is újraforgatnak majd, és jelenleg az is kérdéses, kinek a neve fog szerepelni a film rendezőjeként.

- Noomi Rapace egy interjúban mesélt a Prometheusban játszott karakteréről, Elizabeth Shawról, aki állítása szerint az eddigi legösszetettebb karakter, akit megformált. Elizabeth Angliában született, de mivel apja misszionárius volt, Afrikában nevelkedett fel és mélyen istenhívővé vált. Szüleit fiatalon elveszítette, ezért hamar megtanult egyedül boldogulni. Önfejű, makacs nő, aki ugyanakkor nagyon okos és magabiztos. Eleinte kicsit sebezhető, igazi álmodozó alkat, aki a film közepe felé harcossá változik. Végül hozzátette, hogy Sigourney Weaver alakítása az eredeti Alien filmből nagy hatást gyakorolt rá.

- Jena Malone lesz a Deborah Kampmeier rendezésében készülő Carson McCullers életrajzi film, a Lonely Hunter főszereplője.

- Aaron Eckhart szerződött le az I, Frankenstein főszerepére, így ő fogja alakítani ebben az adaptációban Adam Frankensteint.

- Dominic Purcell leszerződött a Paradise Lost stábjához és egy Luciferhez (Bradley Cooper) csatlakozott angyalt fog alakítani.

- Doug Jonesszal bővült a Neighborhood Watch stábja, aki egy űrlényt fog alakítani a vígjátékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr584842461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása