Hírek röviden 10.07.

2011.10.07. 15:43

- Az október  15-én megrendezésre kerülő Scream Awardson bemutatnak egy-egy új jelenetet a Ghost Rider 2-ből és a Total Recall remake-ből.

- Robert Zemeckis producerként fog részt venni a Charles Fort című Dark Horse képregény adaptációjában, mely egy olyan íróról szól, aki elsőként alkot meg levitációval, teleportálással és űrlényekkel kapcsolatos elméleteket.

- Johnny Depp Dr. Suessről, vagyis Theodor Geiselről tervez életrajzi filmet készíteni, melyből producerként és vélhetően főszereplőként is kiveszi majd a részét. Geisel eleinte hirdetéseket és képregényeket alkotott, majd a II. világháború alatt átváltott a politikai rajzfilmek műfájára, később pedig könyveket írt, melyekkel világszerte ismertté vált.

- Deon Taylor fogja rendezni az Akoma című thrillert, mely egy japán nőről szól, aki harcot vív az őt megszálló démonnal.

- Matthew Federman és Stephen Scaia fogják írni az új Zorro film forgatókönyvét Isabel Allende 2005-ös regénye alapján.

- A Warner fogja forgalmazni a The Envoy című filmet, melynek producere Joel Silver lesz. A történet egy ftárról szól, aki megtudja, hogy az egyik nála lévő csomagban egy Amerika ellen irányuló támadás tervei vannak.

- David Morse csatlakozott a World War Z stábjához és egy olyan rabot fog alakítani, aki egy kihalt szigeten él.

- Kelly Asbury fogja elkészíteni Paul Gilligan Blöki bár (Pooch Cafe) című képregényének animációs változatát a Sony számára. A történet néhány egyazon környéken élő kutyáról szól, akik a címben szereplő helyen találkoznak egymással.

- Tamara Tunie csatlakozott a Flight stábjához.

- Kristin Lehman csatlakozott Colin Firth és Emily Blunt mellé az Arthur Newman, Golf Pro című vígjáték stábjához. Firth egy olyan férfit fog alakítani, aki utálja a munkáját, családja pedig semmibe veszi őt, ezért elhatározza, hogy megrendezi saját halálát és álnéven új életet kezd. Ekkor találkozik össze egy nővel (Blunt), akinek szintén elég ködös a múltja és együtt elkezdenek üres lakásokba beköltözni, a volt lakóknak kiadva magukat.

- Billy Ray fogja írni a The Thin Man remake forgatókönyvét, melynek főszerepére Johnny Depp szerződött le. A történet egy házaspárról, Nick és Nora Charlesról szó, akik egy feltaláló gyilkossága ügyében nyomoznak, melyben a férfi furcsa családjának minden tagja érintett.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr644842860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása