Hírek röviden 08.21.

Címkék: hírekröviden

2011.08.21. 13:02

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Bruce Willis lesz Joe Colton a G.I. Joe 2: Retaliationben.

- Az MGM Noah Oppenheimert kérte fel a WarGames remake forgatókönyvének megírására. A rendezői székben Seth Gordon (Förtelmes főnökök) foglal majd helyet.

- A Disney megszerezte Karen Marie Moning Darkfever című regénysorozatának megfilmesítései jogait, amelyből egy Twilight-szerű franchise-t szeretnének beindítani. A történet főhőse egy MacKayla Lane nevű nő, aki Georgiából Írországba megy, hogy megtalálja nővére gyilkosát. Azonban egy titokzatos világba kerül, ahol ősi varázslatok és mitikus lények színesítik a mindennapokat. MacKaylának meg kell találnia egy könyvet, mellyel ezt a világot és a miénket is megmentheti.

- A Disney és a Pixar két közös projektet is bejelentett a Disney expóján, melyek közül az egyiket Bob Peterson (FEL) fogja rendezni és arról fog szólni, milyen lenne a világunk, ha a dinók még mindig élnének. Premier 2013. november 27-én. A másikat Pete Docter készíti el és az emberi agyba nyújt majd betekintést. Premier 2014. május 30-án.

- A Working Title felkérte Karl Gajduseket, hogy írja újra a Viking forgatókönyvét. A filmet Baltasar Kormákur rendezi majd és egy csapat vikingről szól, akik ír rabszolgákat adnak el Izlandon.

- Az RGI Productions Ray Bradburyvel együttműködve készíti el az író félig-meddig életrajzi ihletésű könyve, a Dandelion Wine adaptációját. A történet a 12 éves Douglas Spaulding egy nyaráról szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr634842219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása