Hírek röviden 08.06.

Címkék: hírekröviden

2011.08.06. 18:20

- A Sony nem játszik kivárásra, ugyanis bejelentették, hogy 2014. május 2-án mozikba kerül A csodálatos Pókember 2. része, bár azt még egyelőre nem tudni, mely szereplők térnek vissza.

- Matthew McConaughey, Reese Witherspoon és Tye Sheridan szerződtek le a Mud című film főszerepeire.

- Naturi Naughtonnal zajlanak tárgyalások a The Wolverine egyik szerepére és amennyiben sikerül vele megegyezni, Cecilia Reyest alakíthatja, aki szintén egy mutáns és az a különleges képessége, hogy képes erőteret létrehozni maga körül.

- Tegnap megkezdődött a MurderDrome című horror forgatása, mely egy görkorcsolya-derbi csapatról szól, akiket egy női gyilkos vérszomjas szelleme üldöz.

- Stacey Keach (Friday Night Lights) leszerződött a The Bourne Legacy stábjához.

- Tim Hill fogja rendezni a Walter the Farting Dogot, mely az azonos című gyerekkönyv adaptációja lesz, melynek középpontjában egy család áll, akinek kutyájuk állandóan felfúvódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr874842098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.08.07. 10:35:54

Lehet,hogy nagy bukta lesz az első rész a Pókember esetében,de már 2. résszel jönnének elő...
süti beállítások módosítása