Hírek röviden 08.05.

Címkék: hírekröviden

2011.08.05. 16:49

- A GK Films szerezte meg a The Vault című képregény megfilmesítési jogait, melynek producere Johnny Depp lesz. A történet középpontjában néhány búvár áll, akik Nova Scotia partjainál egy furcsa szarkofágot találnak, ám hamarosan kiderül, hogy egy démon szabadult el belőle.

- A legújabb hírek szerint a jövő év elején végre megkezdődnek a Mad Max: Fury Road munkálatai, de a korábbi információkkal ellentétben mégsem az ausztráliai Broken Hilllben fognak forgatni.

- Brian Kirkkel zajlanak tárgyalások a Thor 2 rendezői posztjára.

- Corbin Bleu (High School Musical) csatlakozott a Nurse 3D című horror stábjához és Katrina Bowden karakterének párját fogja alakítani.

- Már zajlik az Oz: The Great and Powerful forgatása, ám a stáb még bővül, ezúttal Bruce Campbell-lel.

- Mark Ruffalo és Amanda Seyfried csatlakoztak a Now You See Me stábjához.

- A Warner Bros. szerezte meg Nate Simpson Nonplayer című képregényének megfilmesítési jogait, mely egy Dana Stevens nevű nőről szól, aki a minden napi munkából képzeletének világába menekül, ahol az egyszerű hivatal alkalmazottból Jarvath-tá, a harcosnővé változik.

- A Dimension Films úgy döntött, elkészítik a Rövidzárlat (Short Circuit) című film remake-jét, melyhez Tim Hillt (Hopp) szerezték meg rendezőnek.

- Kenneth Branagh fogja rendezni a The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society című filmet, mely kilakoltatott londoni lakosokról szól, akik a II. világháború után egy Guernsey nevű szigeten telepednek le, ahol könyvklubot alakítanak és elkezdenek írni egy híres írónak, aki 1946-ban el is látogat a szigetre.

- Robert Ben Garant fogja írni a Tuxedo Gin című film forgatókönyvét, melynek alapját egy japán képregény képezi. A történet egy fiatal utcai harcosról szól, aki halála után egy pingvinként éled újjá önzősége miatt. Mikor erre rádöbben, elhatározza, hogy igyekszik minél több jót tenni, hogy visszakaphassa régi testét és megmenthesse barátnőjét.

- A Marvel A Bosszúállók és a Doctor Strange után a Guardians of the Galaxyt szeretné elkészíteni, mely egy csapat űrlényről szól, akik fajuk utolsó életben maradt tagjai és a Földre érkeznek, hogy megmentsék a bolygót egy közelgő inváziótól.

- Joy Behar, Nicki Minaj, Nick Frost, J.B. Smoove, Heather Morris, Josh Gad, Alan Tudyk, Kunal Nayyar és Alain Chabat is csatlakoztak a Jégkorszak 4 szinkronstábjához.

- A Metanoia Films fogja forgalmazni Alejandro Gomez Monteverde Little Boy című filmjét, melynek főszerepeit Kevin James, Ben Chaplin, Emily Watson és David Henrie alakítják. A 24 millió dollárból készülő családi dráma a II. világháború első napjaiban játszódik.

- Matt Oberg, Stephen Schneider, Anna Chlumsky, Adrian Martinez, Debargo Sanyal és Cristin Milioti lesznek a Jeffrey Kaplan és Ian Springer rendezésében készülő Bert and Arnie's Guide to Friendship főszereplői.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254842086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.08.05. 19:18:09

Várjuk a Thor folytatást sok szeretettel.
süti beállítások módosítása