Lopott idő (In Time) Trailer #3

Címkék: in time

2011.08.04. 14:01

Meghökkentő, hihetetlen és nagyon látványos képi világ, fantasztikus fiatal szereplőgárda és az elmúlt évek legötletesebb forgatókönyve teszi kivételessé a Gattaca rendezőjének futurisztikus akció/thrillerét.

Az idő nem pénz: sokkal többet ér annál. A nem túl távoli jövőben viszont pénzbe kerül. Aki ki tudja fizetni, az örökre 25 éves maradhat: szép, egészséges, életteli – csak minden évért újra fizetnie kell a hatóságnak. Akinek nem telik rá, az időért könyörög, vagy időt lop, különben a nap végére meghal.
A szögesdrót egyik oldalán, Etherosban a huszonötnek kinéző, mindenre ráérő gazdagok múlatják végtelen fiatalságuk napjait, a másik oldalon, a gettóban pedig kétségbeesett harc folyik a megvásárolható percekért. Itt nincsenek szabályok, és idejétmúltak az erkölcsök: csak a következő pillanat számít.
A múló időt a karba épített óra jelzi, egy különleges, a két csuklót összeérintő kézrázással viszont aki akarja, átadhatja másnak a saját perceit. Akinek eltelik az utolsó pillanata, és nem tud fizetni az újabb haladékért, annak megáll a szíve.
Egy gettóbeli srác, Will Salas (Justin Timberlake) minden nap 23 órával ébred, és azzal a tudattal, hogy lehet nem éri meg a holnapot. Váratlanul azonban rengeteg időt örököl, ami miatt gyilkossággal is megvádolják. Menekülés közben túszul ejt egy fiatal, jómódú lányt (Amanda Seyfried), akivel egyik percről a másikra élnek. Szerelmük felforgathatja az egész rendszer működését.

Hazai mozibemutató: 11:10:27 Forgalmazza: InterCom

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr394842072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása