Hírek röviden 07.29.

Címkék: hírekröviden

2011.07.29. 15:03

- Trevor Cawood a The Karma Coalition című filmmel fog rendezőként debütálni, bár rövidfilmeket és reklámokat már készített. A Warner 2008 óta tervezgeti a projektet, ugyanis még akkor kérték fel Shawn Christensent a forgatókönyv megírására. A történet egy férfiről szól, aki rájön, hogy halottnak hitt felesége talán mégis életben van és nyomozásba kezd az eset mögött álló titokzatos szervezet után.

- A Sony 2012. október 12-re tűzte ki Kathryn Bigelow egyelőre cím nélküli új filmjének premierdátumát, mely Osama Bin Laden elfogásáról fog szólni.

- Lee Pace csatlakozott a Steven Spielberg rendezésében készülő Lincoln stábjához és Fernando Wood New York-i polgármestert fogja alakítani.

- Robert Patrick leszerződött a The Gangster Squadhoz Bryan Cranston helyére.

- Roger Michell rendező vezetésével a napokban kezdődtek meg a Hyde Park on the Hudson forgatási munkálatai a főbb szerepekben Bill Murrayvel, Laura Linneyvel és Olivia Williamsszel.

- Az AMC fogja forgalmazni Amerikában Emilio Estevez The Way című filmjét, melynek bemutatási dátumát is kitűzték október 7-re.

- Jelenleg Pittsburghben zajlik a The Dark Knight Rises forgatása, melynek kapcsán Christopher Nolan elmondta, hogy nagyon fontos a város együttműködése, mivel egy ilyen nagyszabású forgatás nem kis felfordulással jár. Valamint az is kiderült, hogy a belvárosban műhavat használtak a téli Gotham City látképéhez.

- Rob Cohen fogja rendezni az 1950 című filmet, mely Marguerite Higgins riporter utazásáról sor, melyen egy csapat tengerészgyalogossal vett részt, akikkel szenteste mintegy 200 000 koreai civilt mentettek ki a közelgő kínai és észak-koreai seregek elől.

- A Summit szerezte meg a 2008-ban megjelent igaz történeten alapuló Storming Las Vegas című könyv megfilmesítési jogait, melyhez már fel is kérték Antoine Fuquát a rendezésre. A történet egy Jose Vigoa nevű kubai kommandósról szól, aki a '90-es években komoly bűnözéseket folytatott Las Vegas kaszinóiban. Még azzal a rendőrrel is szembeszállt, akit a nyomába küldte és akinek az volt a feladata, hogy az ügy ne kerülhessen a nyilvánosság elé.

- Rob Kazinsky csatlakozott a Pacific Rim stábjához.

- Kevin Bacon lesz az R.I.P.D. rossz fiúja.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr1004842044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.07.30. 21:36:34

Az ember már várna egy bővebb előzetesre is a The Dark Knight Rises esetében... :D
süti beállítások módosítása